• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt

Body, Mind & Spirit

Me Better4You:ssa työskentelemme ajatuksella että kokonaisuus on tärkein. Kutsumme tätä nimellä Body, Mind & Spirit koska elämä ei ole pelkkää harjoittelua ja ravintolisiä. Selkeänä johtotähtenämme on antaa ihmiselle paljon enemmän. Tervetuloa jakamaan sitä mitä toivomme auttavan juuri sinua matkalla parempaan vointiin.

Kehosi tulee kantaa sinut läpi elämän. Valitset itse jos haluat tehdä tämän matkan raskaassa ja väsyneessä farmariautossa tai pirteässä ja nopeassa urheiluautossa. Fyysisellä harjoittelulla on todistettu positiivinen vaikutus vointiisi ja juuri miten voit on se missä me Better4You:ssa olemme kiinnostuneita auttamaan sinua.

 

Mieli tai minuus on se mitä on jäljellä kun fyysiset aspektit poistetaan ihmisenä olemisesta. Mieli täyttää kehon ilosta, rakkaudesta aina suruun ja kiukkuun. Olla ”parempi sinä” on yhtä paljon sisäisen kuin ulkoisen puolen hoitamista.

 

Elinvoima, sisu tai sisäinen palo. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Se mikä saa sinut tavoittelemaan sitä henkilöä josta ehkä olet unelmoinut on loppupelissä vain kyse päättäväisyydestä. Better4You ei pysty muuttamaan ajatusmaailmaasi, mutta voimme auttaa sinua matkalla tarjoamalla tuotteita ja ohjeita jotka toivottavasti voivat auttaa sinua elämässäsi.