• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Kotiin
  • Tuotteet
  • Kaikki tuotteet
  • Day by Linda Lampenius 60 kapselia

Day by Linda Lampenius 60 kapselia

Tuotenumero:FI-11618
Tarkoin valitut vitamiinit ja ravinteet aikuisen naisen päivään! Täydellinen ravintolisä sinulle, joka haluat monipuoliset ja luontaiset ravinteet yhdestä purkista. - C-vitamiini tukee kollageenin tuotantoa - D-vitamiinia tukemaan vastustuskykyä - Luontaista beetakaroteenia - Maitohappobakteereja suoliston tueksi Linda Lampenius on kehittänyt yhteistyössä BetterYou:n kanssa Day & Night -kapselit aikuiselle naiselle. Day & Night -kapselit sisältävät tarkoin valikoituja ainesosia, joita Linda tunsi tarvitsevansa terveellisen ruokavalion lisäksi ulkoiseen ja sisäiseen hyvinvointiin.
301 kr
Varastotilanne:Varastossa
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabb leverans

Sisältö 2 kapselia               

Mehiläisen siitepölyrakeet - 1000 mg
Karpalouute - 200 mg
C-vitamiini  - 200 mg (250 %)*
Inkivääriuute - 50 mg
Q10 - 50 mg
Beetakaroteeni -  15 mg
D3-vitamiini (Kolekalsiferoli) -  50 µg (1000%)*
Maitohappobakteerikanta - 1 x 10   cfu**

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
** Cfu: bakteerien määrä

Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia päivässä aamupalan yhteydessä. Kapselit niellään kokonaisina veden kera. Kapselin voi myös avata ja tyhjentää sisällön suoraan vesilasiin.

 
Ainesosat: Mehiläisen siitepölyrakeet, Karpalouute, C-vitamiini, Inkivääriuute, Q10, D3-vitamiini (kolekalsiferoli), Beetakaroteeni, Maitohappobakteerikanta (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis (W58), Bacillus coagulans), kasviperäinen kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Linda Lampenius on vanginnut ihmisiä ympäri maailmaa fantastisella viulunsoitollaan jo vuosikymmeniä. Tiivis työtahti ja epäsäännöllinen elämä on pakottanut Lindan miettimään erityisen paljon ravinnon sisältöä.

Mitä Linda tekee pysyäkseen niin nuorekkaana ja pystyäkseen esiintymään ilta illan jälkeen? Mikä on Lindan salaisuus? Hän huolehtii itsestään treenamalla sekä syömällä terveellistä ruokaa ja ravintolisiä.

Kokeiltuaan useita eri ravintolisiä Lindalla oli lähes 20 eri purkkia keittiökaapissaan. Hän ei ollut löytänyt valmistetta joka sisältäisi kaikki nämä ravintolisät. Siksi Linda on yhdessä Better You:n kanssa luonut DAY ja NIGHT tuotteet. Nämä tuotteet vastaavat niitä tarpeita, jotka Linda on tunnistanut ravintolisiä koskevan kiinnostuksensa ja kokemuksensa kautta. Tänään Linda kukoistaa. Hän hoitaa samanaikaisesti aktiivista perhe-elämäänsä sekä uraansa viulunsoiton ammattilaisena.

Go Back