• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Kotiin
  • Tuotteet
  • Kaikki tuotteet
  • Night by Linda Lampenius 60 kapselia

Night by Linda Lampenius 60 kapselia

Tuotenumero:FI-11619
Sisältää orgaanisia mineraaleja sekä voimaa vihreistä kasveista. Night by Linda Lampenius kapselien mineraalit imeytyvät parhaiten yöllä kehomme käyttöön. - Magnesium edistää hermoston toimintaa - Helokkiöljy ja kalakollageeni ravitsevat ihoa - Tyrnimarjauutetta limakalvojen hyvinvointiin - Sinkkiä iholle, hiuksille ja kynsille Linda Lampenius on kehittänyt yhteistyössä BetterYou:n kanssa Day & Night -kapselit aikuiselle naiselle. Day & Night -kapselit sisältävät tarkoin valikoituja ainesosia, joita Linda tunsi tarvitsevansa terveellisen ruokavalion lisäksi ulkoiseen ja sisäiseen hyvinvointiin.
301 kr
Varastotilanne:Varastossa
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabb leverans

Sisältö  2 kapselia                             
 
Kalakollageeni (tyyppi 1) - 400 mg
Punariisi - 300 mg
MSM - 300 mg
Magnesiumbisglysinaatti - 56 mg (15%)*
Tyrnimarjauute (Omega-7) - 200 mg
Helokkiöljy - 100 mg
Pinaattiuute - 100 mg
Parsakaaliuute  - 100 mg
Rautafumaraatti  - 20 mg (143%)*
Sinkkisitraatti - 15 mg (150%)*

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia päivässä iltapalan yhteydessä. Kapselit niellään kokonaisina veden kera. Kapselin voi myös avata ja tyhjentää sisällön suoraan vesilasiin.
 
Ainesosat: Kalakollageeni (tyyppi 1), Punariisi, MSM, Magnesiumbisglysinaatti, Tyrnimarjauute, Pinaattiuute, Parsakaaliuute, Rautafumaraatti, Sinkkisitraatti, kasviperäinen kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Linda Lampenius on vanginnut ihmisiä ympäri maailmaa fantastisella viulunsoitollaan jo vuosikymmeniä. Tiivis työtahti ja epäsäännöllinen elämä on pakottanut Lindan miettimään erityisen paljon ravinnon sisältöä.

Mitä Linda tekee pysyäkseen niin nuorekkaana ja pystyäkseen esiintymään ilta illan jälkeen? Mikä on Lindan salaisuus? Hän huolehtii itsestään treenamalla sekä syömällä terveellistä ruokaa ja ravintolisiä.

Kokeiltuaan useita eri ravintolisiä Lindalla oli lähes 20 eri purkkia keittiökaapissaan. Hän ei ollut löytänyt valmistetta joka sisältäisi kaikki nämä ravintolisät. Siksi Linda on yhdessä Better You:n kanssa luonut DAY ja NIGHT tuotteet. Nämä tuotteet vastaavat niitä tarpeita, jotka Linda on tunnistanut ravintolisiä koskevan kiinnostuksensa ja kokemuksensa kautta. Tänään Linda kukoistaa. Hän hoitaa samanaikaisesti aktiivista perhe-elämäänsä sekä uraansa viulunsoiton ammattilaisena.

Go Back