• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt
  • Kotiin
  • Tuotteet
  • Terveys/kauneus
  • MARJA BOOST 60 KAPSELIA

MARJA BOOST 60 KAPSELIA

Tuotenumero:FI-10551
Kapseli sisältää luonnon antioksidantteja, D-vitamiinia ja maitohappobakteereja. Helppo käyttää - yksi kapseli päivässä - Marja- ja hedelmäuutteita, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja - Runsaasti D-vitamiinia - Maitohappobakteereja - Inkivääriuutetta
243 kr
Varastotilanne:Varastossa
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabb leverans

MARJA BOOST 60 KAPSELIA

Tukemaan normaalia immuunijärjestelmää pimeään vuodenaikaan

Pimeään vuodenaikaa emme saa riittävästi D-vitamiinia ja siksi tuote sisältää runsaasti immuunijärjestelmää tukevaa D-vitamiinia. D-vitamiini tarvitaan ylläpitämään lihasten normaalia toimintaa. Suoliston bakteerikanta on tärkeässä roolissa elimistömme immuunijärjestelmän ylläpitämisessä ja siksi Marja boost –kapseli sisältää myös maitohappobakteereja. Lisäksi Marja Boost –kapseleissa on runsaasti antioksidantteja sisältäviä marja- ja hedelmäuutteita.


Sisältö 1 kapseli

Mustikkajauhe ……………………..200 mg
Acaijauhe ……………………………..150 mg
Sitrusbioflavonoidit ……………..100 mg
Gojimarjauute ………………………100mg
Rypäleensiemenuute …………..100 mg
Ruusunmarjajauhe…………………70 mg
Inkivääriuute………………………….20 mg
Maitobakteerikanta...............1x10 9 cfu
D3-vitamiini …………………………..62,5 ug  (RDI*1250%)

*Vuorokauden saannin vertailuarvo


Ainesosat: Mustikkajauhe, acaijauhe, sitrusbioflavonoidit, gojimarjauute, rypäleensiemenuute, ruusunmarjauute, inkivääriuute, maitobakteerikanta (Bifidobacterium animals, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis, Bacillus coagulans), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), kasviperäinen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).


Suositeltu annostus 1 kapseli päivässä ruoan yhteydessä. Kapselit otetaan kokonaisina veden kanssa. Jos haluat välttää kasvisperäistä kapselia, voit tyhjentää kapselin sisällön suoraan vesilasiin.


Tärkeää: Ravintolisä ei korva monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytetään kuivassa. Ei pienten lasten ulottuville.

Valmistettu Ruotsissa HACCP ja GMP standardien mukaan.

Go Back