• Fri frakt inom Sverige
  • Kontakt

Måns Rinne

Instagram: @pt_mansrinne

Facebook: PT Måns Rinne

Kerro itsestäsi:

Toimin Personal Trainerina, ja olen ollut alalla jo vuodesta 2000, omaa treenitaustaa on vuodesta 1990 jolloin nostin ensimmäisen painoni ajatuksella, että nyt lähtee ja meikästä tulee vahvempi. Aluksi kuntosali tuli itsepuolustuksen ohelle, ja sille tielle jäin. Treenaan ylläpitääkseni ja parantaakseni toimintakykyä, vaikka siinä ohessa toki lihasvoiman ja -massan hankinta tulee sivuvaikutuksena.

Mikä sai sinut innostumaan yhteistyöstä Better4Youn kanssa?

Itseäni kiinnosti kokeilla, miten nämä vegaaneillekin sopivat valmisteet toimivat. Itse olin sekasyöjänä skeptinen esim proteiinijauheen mausta ja sekoittuvuudesta, sillä aiemmin kokeilemani kasvipohjainen proteiinivalmiste maistui kyllä lähinnä ruoholle. Better4You:n vastaava on herkullinen, sekoittuu hyvin ja sitä on helppo suositella käyttöön asiakkaillenikin.

Mitä Better4Youn tuotteita käytät ja miksi?

Minulla on käytössä Välipala, Proteiini, Magnesium ja Kurkuma tällä hetkellä. Otan aamuisin magnesiumin ja kurkuman ja töissä Välipalajuoman, varsinkin päivinä jolloin ei ehdi kunnolliselle ruokatauolle. Vatsa voi hyvin ja treeni kulkee, ei ole valittamista.

Lisäravinteet tulevat itselläni tarpeeseen, koska ei yksinkertaisesti ehdi syödä tarpeeksi että kalorit tulisivat täyteen. Tällöin tietysti myös valmisteiden valmistustapa ja ympäristökuormitus on pidemmän päälle otettava huomioon.

  • Kotiin
  • Yhteistyössä
  • Måns Rinne

0 tuotteita